Miért Noroco Baby shop bababolt?

Kisgyermekes anyukaként mi is sokat keresgéltünk az elmúlt években a hazai bababoltok kínálatában. Gyakran szembesültünk azzal, hogy kevés üzletben találunk igazán ízléses, kívánatos kínálatot, ezen felül vagy az olcsó áruk minőségével van probléma, vagy aránytalanul drágán árazottak a jó minőségű termékek. 

A Noroco Baby Shop kínálatába olyan termékeket – bababútorokat, babaágyneműket, textileket, babaápolási cikkeket, etetőszékeket, babakocsikat stb. – válogattunk, melyek magas színvonalat képviselve több körös, gondos kiválasztást és tesztelést követően is megfelelnek a vásárlók igényeinek: minőségi anyagokból és modern gyártási technológiával, a legújabb trendeknek megfelelő design-nal készülnek. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, frissítjük, különös hangsúlyt fektetve az ízléses, stílusos és magas minőségű, de jó ár-érték arányú termékek kiválasztására, hiszen magunk is szenvedélyesen kutatjuk a legtrendibb, legújabb minőségi darabokat.

Bababútor, gyerekbútor, ifjúsági bútor

A Noroco Baby baba- és gyerekbútor kínálatában olyan univerzális, többfunkciós bútorok találhatóak, melyek együtt nőnek a gyermekkel: a bababútorok többsége átalakítható junior ággyá, a kombi kiságyak pár év elteltével a kisgyermek szoba alapvető bútoraivá – ággyá, íróasztallá, komóddá – alakíthatóak, így a 3-7, valamint 7-18 éves korosztály számára is jól kombinálható, praktikus, magas minőségű bútorokat kínálunk.

Babaszoba berendezési ötletek

Látogass el a www.norocodesign.com oldalon blogunkra, ahol folyamatosan megosztjuk legfrissebb lakberendezési ötleteinket, amelyekkel otthonosabbá tehetjük a babaszobát vagy gyerekszobát. Itt új termékeinkről, akcióinkról is tájékozódhatsz illetve bababútor és gyerekbútor kínálatunkhoz kapcsolódóan berendezési, dekorációs tippeket is adunk.

Babaáruház: forgalmazott márkák

Noroco Baby Webáruházunk kínálatában márkák szerint is keresgélhetsz a Kollekciók menüpont alatt. A francia Sauthon bababútorok valamint textilkollekciók egyedülálló stílust adnak a babaszobának, és csak nálunk vásárolhatod meg őket Magyarországon. Az Inglesina babakocsik szintén népszerűek, a babaápolásban pedig különleges minőséget és korszerű design-t képviselnek a LUMA és BébéJou márka termékei.

A forgalmazott márkáinkról az alábbi linken olvashatsz bővebben:   www.norocodesign.com/termekek/forgalmazott-markak/

 

Varázsoljunk együtt igazi otthont a babaszobába!